Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår

Sanwes Sproginstitut

Komplet samarbejdspartner inden for sprog

Der er mange gode argumenter for at vælge Sanwes Sproginstitut som din samarbejdspartner. Ét af mere centrale, er at vi har kapaciteten og erfaringen til at løse alle opgaver inden for sprog. Det være sig undervisning, oversættelse og skræddersyede kurser i alle udformninger.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Vi taler alle sprog

Vi har professionelle kompetencer inden for alle sprog. Derfor kan du trygt vælge os, hvad enten du skal lære at tale japansk, have oversat materiale på italiensk eller slet og ret vil forbedre din forståelse af det engelske sprog.

Undervisning ude eller hjemme

Foretrækker I at afvikle kurset i egne lokaler, eller vil I hellere benytte vores faciliteter i Trekantsområdet? I begge tilfælde er vi meget fleksible og sammensætter forløbet efter jeres ønsker.

Sprog åbner døre

Hos os kan du lære sprog på alle niveauer. Vi ruster danskere til at kommunikere flydende med mennesker i hele verden og lærer udlændinge at tale ordentligt dansk.

Lær et nyt sprog på kort tid

Det behøver slet ikke være så svært. Med vores metode går det som en leg for de fleste, og selv med en beskeden indsats kan du godt regne med gode resultater på ganske kort tid.

En særlig indlæringsteknik for sprog

Det lille barn lærer sprog, som en svamp suger vand. Det kan vi ikke gøre efter som voksne, men vi kan efterligne metoden. Sprog er nemlig en form for musik, og når du først kender melodien, kommer resten af sig selv. Vi giver dig et skub i den rigtige retning - og sørger for at du ser lyset.

Undervisning i sprog - på dine præmisser

Fra din skoletid husker du sikkert nogle grufulde uinspirerende sprogtimer, der gik op i grammatik og terperi. Til ingen verdens nytte. Sådan foregår det ikke her. Vi arbejder intuitivt med sproget og tager altid afsæt i dit niveau, dine interesser og dine behov for at lære. Det giver de bedste resultater.

Giv os et kald på 75 51 74 10, eller send en mail, så får du et uforpligtende tilbud.

kursus