Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår

Sanwes Sproginstitut

Oversættelsesbureau

Sanwes Sproginstitut er mange virksomheders foretrukne oversættelsesbureau. Vi har siden 1987 hjulpet virksomheder med at oversætte dokumenter til og fra alle sprog. Som oversættelsesbureau har vi har lang erfaring i:

  • Oversættelse af årsrapporter
  • Oversættelse af forretningskorrespondance
  • Oversættelse af markedsføring
  • Oversættelse af undervisningsmateriale
  • Oversættelse af brugsanvisninger
  • Oversættelse af certifikater
Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Et oversættelsesbureau med høje standarder

Alt bliver oversat af professionelle oversættere. Det er en absolut mærkesag at dette oversættelsesbureau ikke påtager sig venstrehåndsarbejde. Derfor kan du altid være sikker på at modtage tekster af høj kvalitet, korrekte ned til den mindste præposition.

Oversættelsesbureau inden for alle sprog

Vi taler og skriver på alle sprog - intet mindre. Derfor skal I aldrig tøve med at vælge vores oversættelsesbureau som samarbejdspartner; vi har mange sproglige kompetencer in-house og har derudover et bredt netværk af professionelle freelancere tilknyttet.

Hurtige leveringstider

Det har fra begyndelsen været en hjørnesten i vores oversættelsesbureau, at levere oversættelser til perfektion, til kundernes tilfredshed og til tiden. Vi sørger altid for at aflevere inden for den aftalte tid, og hvis du har hasteopgaver, så kan vi som regel også bistå i løsningen af disse.

Fleksibelt oversættelsesbureau

En omstillingsparat organisation gør os i stand til at påtage os enhver opgave. Fleksibilitet er en af vores forcer som ressourcestærkt oversættelsesbureau, og det bevirker at vi er meget lydhøre i forhold til de vilkår og særlige omstændigheder, der vedrører netop din opgave.

Altid et kompetent oversættelsesbureau

Alle konsulenterne i vores oversættelsesbureau er enten født og opvokset med det sprog, de oversætter - ellers har de taget en længerevarende universitetsuddannelse i det pågældende sprog. Det giver vores kunder en garanti for, at alt materiale de modtager fra deres oversættelsesbureau, er gennemarbejdet og renset for kulturelle misforståelser.

Ring på 75 51 74 10, eller skriv og få et gratis og uforpligtende tilbud.

kursus