Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår

Sanwes Sproginstitut

Tag et sprogkursus

Skal du udstationeres? Er din virksomhed ved at erobre nye markeder? Eller kniber det bare med hvad-er-det-nu-det-hedder at finde ordene, når du skal bruge dem? Et sprogkursus fra Sanwes Sproginstitut giver dig redskaberne til at kommunikere fejlfrit på et nyt fremmedsprog. Ring på 75 51 74 10 i dag.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Vi taler alle sprog

Som det fremgår af ovenstående menu, så tilbyder vi et sprogkursus for hvert sprog, der findes. Vi har et bredt netværk af professionelle undervisere, selv inden for de mere eksotiske sprog, som eksempelvis kinesisk, arabisk og japansk.

Sprogkursus ude eller hjemme

Vi byder jer meget gerne indenfor, på vores faste undervisningsfaciliteter i Trekantsområdet, centralt placeret ved motorvejsnettet. Det kan også være at I foretrækker I at afvikle jeres sprogkursus i egne lokaler? I begge tilfælde er vi meget fleksible og sammensætter det aftalte sprogkursus efter jeres ønsker.

Enetimer eller holdundervisning på dit sprogkursus

Vælg imellem enetimer eller holdundervisning på dit sprogkursus. Vi kan tilrettelægge langvarige forløb over mange måneder eller et intensivt sprogkursus på en uge, en weekend eller bare en enkelt dag.

Et sprogkursus åbner dit potentiale


Vi hiver proppen af flasken på dit passive ordforråd, så du pludselig bliver flydende og velformuleret. Eller vi hjælper dig i gang med et helt nyt sprog. Vores sprogkursus sætter dig i stand til, hurtigt og effektivt, at beherske de mest nødvendige ord og vendinger.

Undervisere på dit sprogkursus

På et mundtligt sprogkursus bliver du udelukkende undervist af udenlandske erhvervsfolk. Et skriftligt sprogkursus bliver ledet af danske akademikere eller udlændinge med en sproglig universitetsuddannelse.

Et sprogkursus giver hurtigt resultater

Vi har udviklet en særlig metode til indlæring af sprog, som vi anvender på vores sprogkursus. Det betyder at langt de fleste kursister oplever at undervisningen går som en leg - og de oplever at selv en beskeden indsats giver gode resultater på ganske kort tid.

Hvorfor tage et sprogkursus?

Ingen kan være i tvivl om, hvor vigtigt det er at lære sprog. I dag er du hægtet af, hvis du ikke kan læse manualer og begå dig på nettet og ude i verden. Men du kan sagtens lære det - på vores sprogkursus; det står vi inde for! Jo mere du fordyber dig i et fremmed sprog, jo mere forstår du forskellighederne i takt og tone, tankesæt og overbevisninger. Det giver dig respekt, goodwill og gennemslagskraft. Sprog åbner døre. Ring på 75 51 74 10, eller skriv og få et gratis og uforpligtende møde.

kursus