Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår

Sanwes Sproginstitut

Sanwes Sproginstitut står for erfaring og fleksibilitet

Siden 1987 har Sanwes Sproginstitut undervist tusindvis af erhvervsfolk og private kunder i fremmede sprog på alle niveauer. Derudover løser vi løbende opgaver inden for oversættelse og tolkning for virksomheder, amter og kommuner.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du bestemmer selv hvor undervisningen skal foregå

Sanwes Sproginstitut har faste undervisningsfaciliteter centralt placeret nær motorvejsnettet i Kolding, Vejle og Fredericia. Men vi kommer ligeså gerne ud til din virksomhed.

Altid en kompetent underviser

Vores sproginstruktører er alle født og opvokset med det sprog, de underviser i. De er veluddannede og taler alle det forretningssprog, som du har brug for at lære. Instruktørerne øser af lang livs- og erhvervserfaring, har hjemlandets kultur i blodet og sproget i frisk erindring. Det gør undervisningen lige så levende, vedkommende og inspirerende som at lære sproget ude i verden.

Succesfuld indlæring - uden at terpe

Frem for alt træner vi det talte sprog. Vores kunder er primært forretningsfolk, der skal kunne føre en begavet samtale og udtrykke sig levende og præcist. Vi lægger vægt på at lære dig sproget, som det tales, læses og skrives i den virkelige verden, du handler med. Her sidder du ikke med næsen nede i bøgerne og terper verber og grammatik. Derfor kan også ordblinde følge kurserne med stor succes.

Vi klæder dig på, både sprogligt og kulturelt

Vi ruster dig til at kommunikere effektivt med dine udenlandske kontakter. Ikke bare sprogligt. Vi lægger stor vægt på også at give dig kvalificeret viden om kultur og mentalitet, så du kan begå dig med ynde og lethed.

kursus